HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
Systemlogo för Flex HRM Payroll

Flex HRM Payroll

Flex applications

i
Betyget består av flertalet faktorer som omdömen, popularitet, jämförelser m.m.

Beskrivning av Flex HRM Payroll

Med Flex HRM Payroll får du ett förstklassigt lönesystem som ingår som ett av fem webbaserade verktyg i den kompletta HRM-plattformen Flex HRM. Ett säkert, användarvänligt och flexibelt lönesystem som kan anpassas till en bredd av kollektivavtal. Skräddarsydda löneprocesser hjälper dig att spara tid, och med kalendariet håller du enkelt reda på all typ av frånvaro. Till andra funktioner hör: en smidig hantering av semester- och semesterskuld, stöd för AGI, koppling till arbetsgivarintyg.nu, FOS-förfrågan mm.
Flex HRM Payroll är en del av Flex HRM – vår kompletta lösning för personaladministration. Här hittar du även stöd för tidredovisning, reseräkning, HR-stöd och bemanningsplanering.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
XSSML

Mobilapp

Finns det mobilapp?
JANEJ

Saas/ egen server

Behövs det implementeras själv eller finns de i molnet?

Geografiskt område

Var finns vi någonstans?
Norden

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVDANOFIEN

Testperiod

Kan man få en gratis testperiod?
JANEJ

Prismodell

Vilken modell passar din budget?
ModulbaseradAbonnemangLicens

HR system

HR system kan kombineras?
JANEJ

Omdömen

Vad tycker andra om systemet?

Samlat omdömesbetyg

4.255

Användarvänlighet
Samarbetet med leverantören
Support och service
Utbud av funktioner
Kundanpassning och flexibilitet
Integration
Värde för pengarna
Hur nöjd är du överlag?

Användarnas uppfattning

Bra adminfunktioner, lätt att överskåda. Lätt för mig att jobba i och har alla funktioner som behövs. Kraftfullt.

Smidigt system

LöneadministratörMedelstort företagVeriferad personSverige

Vad gillar du mest?

Bra adminfunktioner, lätt att överskåda. Lätt för mig att jobba i och har alla funktioner som behövs. Kraftfullt.

Vad gillar du minst?

Går nog att göra mer användarvänligt i vissa lägen.

Vilka affärskritiska problem löser man med systemet?

Flex hjälper oss med hela processen för att administrera vår personal, från lön, tid, utlägg m.m.

 • Användarvänlighet
 • Samarbetet med leverantören
 • Support och service
 • Utbud av funktioner
 • Kundanpassning och flexibilitet
 • Integration
 • Värde för pengarna
 • Hur nöjd är du överlag?

Ett av de bättre system jag använt

EkonomichefLitet företagVeriferad personSverige

Vad gillar du mest?

Vår löneprocess blir oerhört smidig med Flex jämfört med andra system jag använt.

Vilka affärskritiska problem löser man med systemet?

Vi får hjälp med allt vi behöver för att kunna administrera löner och tid.

 • Användarvänlighet
 • Samarbetet med leverantören
 • Support och service
 • Utbud av funktioner
 • Kundanpassning och flexibilitet
 • Integration
 • Värde för pengarna
 • Hur nöjd är du överlag?

Varför gör man affärer med Flex applications?

Varför väljer man ert system?

Användarvänligt gränssnitt på webben. Med ett lättarbetat gränssnitt automatiserar Flex HRM Payroll det mesta av lönehanteringen, så att du kan känna dig trygg i att de anställda får rätt lön.

Framtidssäker teknik och funktionalitet. Innovativa funktioner och flöden gör att du kan arbeta smidigt, säkert och spårbart även med de mer komplexa delarna av löneprocessen.

Sömlöst system i kombination med goda integrationsmöjligheter. Flex HRM Payroll är en del av den webbaserade helhetslösningen Flex HRM som samlar hela personaladministrationen i ett enda sömlöst flöde. Med vårt öppna API har du även möjlighet att integrera systemet med eftersystem för fakturering, bokföring m.m.

Varför väljer man er som leverantör?

Hela personaladministrationen i ett enda system - även under ytan. Flex Applications erbjuder en unik helhetslösning som eliminerar behovet av flera olika personalsystem genom att samla hela flödet i ett enda system. Det innebär att du jobbar i ett enda gränssnitt, i en enda databas. Fördelarna är flera: du får en optimal överblick och ett sömlöst dataflöde, undviker dubbelarbete och dataredundans och kan hålla antalet integrationer på ett minimum. Du har också tryggheten i att kunna vända dig till en och samma support med alla dina användarrelaterade frågor.

Valfrihet och flexibilitet. Flex HRM är ett kraftfullt system för både små och stora företag. Du har valfrihet att bygga upp systemen utefter dina behov. Använd ett system eller alla - du väljer och vi växer med dig.

Kvalitetssäkrad implementationsprocess. Vi har gedigen erfarenhet av systemimplementation och arbetar efter en väl beprövad processmodell för att du som kund ska kunna känna dig trygg i alla moment. Vi är med dig från start till driftsättning med kvalitetssäkrade tester.

Vi älskar personaladministration och utveckling! Därför har vi ständigt örat mot marken och vidareutvecklar våra system med nya innovativa funktioner och förbättrade arbetsflöden.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Med Flex HRM Payroll erbjuder vi ett intuitivt, användarvänligt och komplett stöd för löneberedning, semester. och semesterskuldsberäkning, myndighetsrapportering och statistik, lönerevision med mera.

Flex är unika på marknaden med att tillhandahålla en webbaserad helhetslösning inom personaladministration. Det innebär en databas, ett gränssnitt, en support samt höjd säkerhet med minskad risk för dataredundans.

Då Flex HRM är flexibelt och skalbart kan vi erbjuda personaladministrativa lösningar för både små och stora företag, oavsett branschtillhörighet.

Vad är er unika styrka?

Flex Applications höga kompetens inom systemutveckling kombinerat med specialistkunskaper inom det personaladministrativa området ger oss oslagbara förutsättningar att erbjuda våra kunder ett användarvänligt, modernt och kraftfullt verktyg.

Med en unik sömlöshet underlättar och säkerställer Flex HRM ditt arbete. Data hämtas från samma databas och du slipper skakiga filöverföringar eller att data ligger utspridd på flera olika ställen.

Med Flex HRM Payroll som stöd för lönehanteringen kan du och dina medarbetare automatisera bort manuella moment och tidsödande pappersarbete - och få mer tid över till er kärnverksamhet.

Flex HRM Payroll produktfunktionaliteter

Bemanningsplanering

Ingår

Dashboard

Ingår

Digital lönespecifikation

Ingår

Frånvarohantering

Ingår

Förmånshanteringen (bas)

Ingår

HR system

Ingår

Lönerevision

Ingår

Outsourcing av lön

Ingår

Rapportgenerator

Ingår

Reseräkninghantering

Ingår

Schemaläggning

Ingår

Semesterberäkning

Ingår

Självservice

Ingår

Tidrapportering

Ingår

Om Flex applications

Flex Applications har lång erfarenhet av att tillhandahålla kraftfulla och användarvänliga system för ditt företags personaladministration. Vi erbjuder stöd för bemanning, tidrapportering, reseräkning, HR och lön – allt samlat i en molnbaserad helhetslösning på webben, direkt i fickan.


Vi är unika på marknaden i att erbjuda en komplett webbaserad helhetslösning inom personaladministration, där du jobbar i ett enda gränssnitt, med en databas och en support. Det är lätt att inse fördelarna: lägre kostnader, högre säkerhet, bättre överblick och en enklare och smidigare arbetsdag. Läs mer om våra produkter här.


Med vårt lönecenter Flex Services erbjuder vi även flexibla och trygga outsourcingtjänster, där våra lönespecialister tar över hela eller delar av ditt företags löne- och personaladministration. I vår outsourcingtjänst ingår även en hel plattform av verktyg för att underlätta vardagen för dig och dina medarbetare.


Våra ledord är:

Kvalitet - Vi vill leverera det bästa på marknaden.

Trygghet - Vi är en stabil leverantör, med god kompetens.

Lyhördhet - Vi lyssnar på våra kunder och deras behov.

Innovation - Vi brinner för utveckling att leverera smarta och moderna lösningar.


Några av våra kunder: Svevia, Oskarshamns Industri, Lindex, Liseberg, Atlas Copco, Electrolux, Schenker, Keolis, Svenska kyrkan, Paulig och Doktor.se - en härlig blandning av branscher.


Förutom på vår hemsida och andra digitala plattformar hittar du oss i Örebro, Stockholm, Södertälje, Göteborg, Malmö, Karlstad och Oslo.


Är du nyfiken på Flex och vad vår lösning kan göra för just ert företag?

Vanligaste jämförelsealternativen