HemSystemguidenBloggOm ossTopplistor
Systemlogo för Learningbank

Learningbank

Learningbank

i
Betyget består av flertalet faktorer som omdömen, popularitet, jämförelser m.m.

Beskrivning av Learningbank

Learningbank är ett prisbelönt, nästa generations LMS. Vi formar morgondagens anställda med moderna digitala inlärningsupplevelser. Learningbank gör det möjligt för företag att onboarda, utbilda och vidareutbilda anställda snabbt, maxa produktiviteten och att främja företagskulturen.Plattformen ger HR-personal, chefer och ledare verktygen att smidigt skapa engagerade och relevanta internutbildningar för effektivt lärande och verkliga resultat.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
XSSML

Saas/ egen server

Behövs det implementeras själv eller finns de i molnet?

Content verktyg

Har ett författarverktyg
JANEJ

Kurser

Skapa E-learning kurser
JANEJ

Tester & bedömning

JANEJ

Riktade utbildningsinsatser

JANEJ

SCORM kompatibel

JANEJ

Blended learning

JANEJ

Omdömen

Vad tycker andra om systemet?

Tyvärr, inga omdömen än.

Känner du till systemet?

Så som du vill läsa om andras åsikter, vill andra veta dina. Dela gärna med dig av dina åsikter!

Varför gör man affärer med Learningbank?

Varför väljer man ert system?

 • Med vårt system kan du enkelt bygga inlärningsresor baserat på t.ex. jobbfunktion eller avdelning - för både nyanställda och nuvarande anställda.
 • Vi stöttar dig hela vägen genom processen. Även efter att ni har gått live kommer vi finnas här för dig och fortsätta göra regelbundna check-ins.
 • Du kan välja redan färdigbyggt lärmaterial. Våra lärexperter håller hyllorna fräscha i vår Learning Store med digitalt mikroinlärningsinnehåll för utbildning i försäljning, GDPR, konflikthantering, IT-säkerhet och mer.

Varför väljer man er som leverantör?

 • Vi är experter på lärande. Bestående av ett nyfiket, tvärvetenskapligt team av lärspecialister, designers, psykologer och technördar vägrar vi att återskapa saker som redan finns.
 • Vi har 98% förnyelsegrad. Vår framgång är beroende av er framgång. Vi levererar det bästa resultatet till er så att ni fortsätter välja och förnya vårt samarbete år efter år.
 • Vi har 70+ NPS-poäng. Vi är stolta över att leverera en fantastisk upplevelse och verkliga resultat. Det är därför vi har branschens ledande Net Promoter Score.

Vilka behov och utmaningar är det som ni löser för kunden?

 • Med Learningbank väcker du inlärningsglädjen i din organisation till liv. Vi hjälper dig att implementera plattformen och ser till att de anställda kommer igång med att använda plattformen kontinuerligt.
 • Bevisa värdet av ert lärande. Vi gör det enkelt för dig att följa upp era resultat och dela insikter om lärandet och låter dig jämföra med olika data.
 • Skapa interaktivt lärande som inte är tråkigt för de anställda. Med vår plattform kan du involvera och engagera anställda med en riktigt bra användarupplevelse. Vi hjälper dig att få dina anställda att vilja lära sig istället för att känna att de måste.
 • Spara administrativ tid vid onboarding, utbildning och fortbildning. Vårt användargränssnitt och våra funktioner sparar dig många klick och arbetstimmar. Du får bättre kontroll över skapandet och distribueringen av lärande i din organisation.
 • Integrera plattformen i olika system. Vår plattform gör det enkelt för dig att integrera andra system och samtidigt hålla din data säker och kompatibel.

Learningbank produktfunktionaliteter

API & Webhooks

Ingår

Automatiska utskick

Ingår

Blended learning

Ingår

Certifieringar

Ingår

Gamification

Ingår

Har ett författarverktyg

Ingår

Indviduella utvecklingsplaner

Ingår

Kundanpassa utseende

Ingår

Kursadministration

Ingår

Mer än 2 språk

Ingår

Mobil utbildningsplattform

Ingår

Organisation struktur & hierarki

Ingår

Preboarding

Ingår

Riktade utbildningsinsatser

Ingår

SCORM kompatibel

Ingår

Skapa E-learning kurser

Ingår

Skapa Videos

Ingår

Sociala läraktiviteter

Ingår

SSO & integration

Ingår

Statistik & dashboards

Ingår

Synkront lärande

Ingår

Tester & bedömning

Ingår

Om

 • Mer än bara en LMS-leverantör - Vi är din partner för att hjälpa dig möjliggöra lärande och driva verklig förändring.
 • Vi är ett starkt, mångfacetterat team av nyfikna, engagerade experter som vägrar att skapa tråkigt lärande. Detta gör oss övertygade att vi kommer kunna hjälpa oss att uppnå de absolut bästa resultaten för våra kunder. Vi har fått förtroendet av ett flertal ledande organisationer. De använder Learningbank för att utveckla sina medarbetares färdigheter med engagerande inlärningsspel och vår innovativa Learning Lifecycle Platform.
 • Att skapa en stark inlärningskultur kräver mycket mer än bara bra programvara. Tillsammans med våra kunder bygger, implementerar och skalar vi inlärning som driver verklig förändring. Det har 150+ företag redan valt Learningbank som sin lärpartner. Vi vill att våra kunder ska se en ökning av de anställdas engagemang, produktivitet och prestation till följd av bra lärande.

Vanligaste jämförelsealternativen

Laddar...