HemSystemguidenBloggOm oss
Systemlogo för GO+

GO+

GO+

i
Betyget består av flertalet faktorer som omdömen, popularitet, jämförelser m.m.

Beskrivning av GO+

GO+ är det ideala valet av LMS (Learning managment system). 
Skapa, dela, följ upp, påminn! GO+ fungerar i alla typer av enheter, så att användarna kan få tillgång till plattformen var som helst och när som helst. I GO+ kan ni enkelt administrera e-learning. Ni laddar upp ert material och kompletterar med quiz och utvärderingar för att säkerställa att era användare har förstått innehållet. Har ni fysiska möten och webinar som en del av lärupplevelsen? I GO+ kan ni administrera detta och följa upp vem som har deltagit. GO+ hjälper er med uppföljning. Hur många har påbörjat kursen, tittat på filmen, vilka frågor var svårast och har alla användare certifierats? GO+ svarar enkelt på dessa frågor.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
XSSML

Saas/ egen server

Behövs det implementeras själv eller finns de i molnet?

Content verktyg

Har ett författarverktyg
JANEJ

Kurser

Skapa E-learning kurser
JANEJ

Tester & bedömning

JANEJ

Riktade utbildningsinsatser

JANEJ

SCORM kompatibel

JANEJ

Blended learning

JANEJ

Testa systemguiden

Låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Omdömen

Vad tycker andra om systemet?

Tyvärr, inga omdömen än.

Känner du till systemet?

Så som du vill läsa om andras åsikter, vill andra veta dina. Dela gärna med dig av dina åsikter!

Varför gör man affärer med GO+?

Varför väljer man ert system?

  • Ni väljer Docebo för att ni har en innovativ strategi och mål om att arbeta mot en lärande organisation med fokus på att driva kultur och informellt lärande.
  • Med Docebo får ni allt. LMS-biten fungerar sömnlöst. Men viktigast av allt är att Docebo stödjer och tillgängliggör snabb förflyttning, informell kunskap och skapandet av ett Learning Community.
  • Docebo är en produkt som vi hjälper er konfigurera och kan skapa precis så som er målgrupp vill ta till sig lärandet. Helt utan en massa konsulter som behöver hjälpa er, plattformen är redan komplett och utvecklas konstant.

Varför väljer man er som leverantör?

  • TicTac har över 10-års erfarenhet av LMS/LXP-plattformar och arbetar ständigt för förbättringar både i våra produkter och tjänster men också i hur vi implementerar dem och hur vi får våra kunder att lyckas.
  • Vi är en av få leverantörer i Norden som har arbetat med globala bolag och organisationer. Våra produkter och tjänster stödjer en global struktur och våra konsulter har den förståelsen.
  • Vi vågar utmana våra kunder till ny teknologi som stödjer morgondagens lärande.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

TicTac är en ledande helhetsleverantör inom digitalt lärande. Vi tillhandahåller marknadsledande utbildningsteknik, människor - alltså pedagogik och kunskap i hur tekniken ska användas samt rådgivning på en strategisk nivå.

TicTac sticker ut på Nordiska marknaden som en av få leverantörer med tydligt globalt fokus och förståelsen för hur en organisation skapar en lärandeorganisation med olika kulturer, beteenden och sätt att lära sig.

Vilka behov och utmaningar är det som ni löser för kunden?

TicTacs tjänster och produkter får organisationer och människor att växa. Oavsett om det är ett internt eller externt perspektiv så tillhandahåller vi teknik som gör det möjligt att skapa läranderesor som ger resultat.

GO+ produktfunktionaliteter

API & Webhooks

Ingår

Automatiska utskick

Ingår

Blended learning

Ingår

Certifieringar

Ingår

Har ett författarverktyg

Ingår

Indviduella utvecklingsplaner

Ingår

Kundanpassa utseende

Ingår

Mobil utbildningsplattform

Ingår

Organisation struktur & hierarki

Ingår

Preboarding

Ingår

Riktade utbildningsinsatser

Ingår

SCORM kompatibel

Ingår

SSO & integration

Ingår

Statistik & dashboards

Ingår

Tester & bedömning

Ingår

Om GO+

TicTac är Nordens ledande aktör inom EdTech. Med över 1 miljon användare förser TicTac sina kunder med kunskapslösningar som får företag, organisationer och människor att växa. TicTac utvecklar plattformar och tjänster för den globala marknaden. TicTac har varit återförsäljare av Docebo i 3 år och idag används Docebo av över 50 organisationer i Norden och 2 000 organisationer globalt.

Vanligaste jämförelsealternativen