HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
Systemlogo för Any4m

Any4m

Any4m

i
Betyget består av flertalet faktorer som omdömen, popularitet, jämförelser m.m.

Beskrivning av Any4m

Med Any4m’s molnbaserade plattform och användarvänliga gränssnitt är det enkelt att visualisera verksamhetens processer och skapa ett modernt interaktivt ledningssystem. Genom att länka ihop strukturer och dokument i Any4m, helt sömlöst integrerat med Microsoft Office 365, förbättras verksamhetens samsyn och effektivt samarbete mellan tvärfunktionella team möjliggörs. Med Any4m kan användarna även själva accelerera digitaliseringen och och skapa automatiserade flöden och smarta formulär.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
XSSML

Mobilapp

Finns det mobilapp?
JANEJ

Saas/ egen server

Behövs det implementeras själv eller finns de i molnet?

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVNOEN

Testperiod

Kan man få en gratis testperiod?
JANEJ

Pris från

Listpris från leverantör:
Saknar information

Prismodell

Vilken modell passar din budget?
ModulbaseradAbonnemang

Testa systemguiden

Låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Omdömen

Vad tycker andra om systemet?

Tyvärr, inga omdömen än.

Känner du till systemet?

Så som du vill läsa om andras åsikter, vill andra veta dina. Dela gärna med dig av dina åsikter!

Varför gör man affärer med Any4m?

Varför väljer man ert system?

  • Vår användarvänliga molnplattform är sömlöst integrerad med Microsoft Azure & Office 365 från start och kan nås via Teams, Intranät eller valfri webbläsare.
  • Möjlighet till enkel integration med existerande system via standardiserade API:er skapar förutsättningar för innovation, effektiviseringar och ständiga förbättringar.
  • Ren paketerad SaaS-molntjänst till en fast månadskostnad, ingen extra licenskostnad per användare tillkommer.
  • Intuitivt gränssnitt som möjliggör smart samarbete mellan tvärfunktionella team och samtidigt minimerar utvecklingskostnader och kostnadskrävande konsultprojekt.

Varför väljer man er som leverantör?

  • Gedigen erfarenhet inom informationshantering, applikationsutveckling och en passion för modern teknik.
  • Medarbetare med stort verksamhetskunnande och en förmåga att snabbt förstå verksamhetens behov och utmaningar för att effektivt kunna adressera dessa med smarta och kostnadseffektiva kreativa lösningar.
  • Nära samarbete med våra kunder, alltid med användarvänlighet i fokus.
  • Övertygade om att varje förbättrad process är ett framsteg som driver resultat och verkligt värde.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Med en av Sveriges bästa arkitekter i spetsen, ett gediget verksamhetskunnande och våra fantastiska kunder utvecklar vi dagligen vår plattform och hjälper företag att förstå och förbättra sin verksamhet genom att se helheten och samarbeta smart kring processutveckling.

Vår plattforms sömlösa integration med Office 365 möjliggör nyttjandet av Microsofts kraftfullhet och befintliga produkter (SharePoint, Teams etc.) samtidigt som vi överbrygger generella begränsningar i dessa verktyg med den senaste tekniken och vårt intuitiva gränssnitt. Denna kombination gör det möjligt att enkelt skapa ett modernt flexibelt ledningssystem som är helt verksamhetsanpassat, kostnadseffektivt och tillgängligt för alla anställda – digitalisering på riktigt!

Vilka behov och utmaningar är det som ni löser för kunden?

Med Any4m skapas samsyn i verksamheten för ökad möjlighet till att snabbt ställa om och genomföra förändringar. Strategin länkas ihop med den dagliga verksamheten och befintliga processer och ledningssystem omvandlas enkelt till en modern digital, levande och transparent applikation.

Any4m ser till att tvärfunktionella team med olika expertisområden kan samarbeta agilt och utan komplexitet för både dagligt stöd och effektiv verksamhetsutveckling. Automatiserade processer, arbetsflöden och färdiga anpassningsbara formulär skapar också processefterlevnad och spårbarhet samt minimerar repetitivt arbete och frigör tid till ständiga förbättringar och det som verkligen skapar mervärde.

Any4m produktfunktionaliteter

Behörighetshantering

Ingår

Integrerbart

Ingår

Processkarta

Ingår

Stöd för ISO standard

Ingår

Om Any4m

Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att accelerera digitaliseringen och motivera en tvärfunktionell och agil processutveckling. Det gör vi genom att kombinera vår molnplattform med ett gediget verksamhetskunnande och en passion för modern teknik och kreativa lösningar. Any4m grundades år 2013 och samtidigt startade utvecklingen av vår SaaS-plattform. Affärsmodellen bygger på B2B försäljning av licenser, både direkt och via ÅF (tjänsteleverantörer inom IT), samt tillhörande konsulttjänster för att vid behov kunna skräddasy och implementera den bästa, och mest kostnadseffektiva, systemlösningen.

Vanligaste jämförelsealternativen