Systemlogo för Onslip molnbaserade kassasystem

Onslip molnbaserade kassasystem

Onslip

i
Totalbetyget är baserat på: omdömen & databaserad aktivitet på siten.

Beskrivning av Onslip molnbaserade kassasystem

Onslips molnbaserade kassasystem är en helhetslösning för restauranger och caféer som vill jobba smart och effektivt. Vi kopplar ihop digitala tjänster och betallösningar med Onslips kassasystem för smartare företagande och enklare administration. Onslips unika plattform kopplar ihop försäljning, administration, avancerad statistik om verksamheten, ekonomi, och personalhantering direkt till ditt system.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
XSSML

Mobilapp

Finns det mobilapp?
JANEJ

Saas/ egen server

Behövs det implementeras själv eller finns de i molnet?

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVEN

Testperiod

Kan man få en gratis testperiod?
JANEJ

Pris från

Listpris från leverantör:
Saknar information

Prismodell

Vilken modell passar din budget?
ModulbaseradAbonnemangLicens

Varför gör man affärer med Onslip?

Varför väljer man Onslip molnbaserade kassasystem?

 • Onslip erbjuder restauranger och caféer en plattform som kopplar ihop hela restaurangen.
 • Onslip erbjuder kopplingar till populära partner tjänster inom digital bokföring, beställningsappar, personalhantering, digitala bongar, mobila betalningar, bokningssystem och avancerad statistik.
 • Via personlig rådgivning tar vi fram skräddarsydda lösningar inom kassa-, betal- och digitala lösningar för just dina behov. Våra rådgivare svarar inom en timme under vardagar.
 • Onslips molnbaserade system ger restaurangägare flexibilitet och märbara resultat genom det webbaserat backoffice och tillgång till kassasystemet var du än är. Full koll på försäljningsstatistik, menyer och redigera priser med realtids ändring.
 • Vi ser till att våra kunder kommer igång med sitt kassasystem med Kom-igång-hjälpen och erbjuder alla Onslipkunder fri support under vardagar och helger.

Varför väljer man er som leverantör?

 • Restauranger väljer Onslip eftersom vi erbjuder en modern och flexibel plattformslösning med den senaste tekniken. Via vår plattform kan kunden enkelt hantera allt som behövs för att driva sin verksamhet, direkt via kassan och sin dator. Alltid uppkopplat och tillgängligt.
 • Vi kopplar ihop populära partner tjänster med Onslip kassasystem och din restaurang. Vi erbjuder kopplingar som förändrar restaurangvardagen för både krögaren och för personalen.
 • Onslip ser alltid framåt för att se till att lösningar från ny teknik och nya partners finns tillgängliga för våra kunder, så att de har allt som behövs för att driva sin verksamhet både idag och i framtiden. Det ger restauranger en skalbarhet för utveckling, vårt system växer med din verksamhet. Våra kunder får via Onslips system en trygg och stabil grund att utgå från när tekniken snabbt förändras och nya lösningar behöver läggas till.
 • Vi erbjuder möjligheten att använda eget inlösenavtal eller få ett av marknadens lägsta inlösen via Onslip.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Onslip passar utmärkt för mindre, medelstora och stora restauranger eller caféer, eftersom vi skräddarsyr varje lösning efter era behov. Vi erbjuder en lösning som passar utmärkt för både en nystartad restaurang som vill starta med ett system som växer med ens verksamhet och för en restaurang som har växt ur sitt nuvarande system.

Våra rådgivare ser vi till att du alltid får snabb och personlig rådgivning med fokus på att skräddarsy din unika helhetslösning. Vårt mål är att se till att restauranger utnyttjar den senaste tekniken för att optimera försäljning och effektivisera alla uppgifter inom restaurang.

Vilka behov och utmaningar är det som Onslip molnbaserade kassasystem löser för kunden?

Vi löser mer än bara kassasystem åt våra kunder. Onslips system är en plattformslösning som digitaliserar och automatiserar manuella uppgifter för både personalen och krögaren. Från att digitalisera administration till att optimera beställningsflödet och ge avancerade dataanalyser ser vi till att restauranger får mer tid åt restaurangupplevelsen och för sina gäster.

Vårt molnbaserade system gör verksamheten flexibel genom att kunden utöver en stationär kassa kan bedriva sin verksamhet via ett mobilt kassasystem, surfplattor eller en mobiltelefon.

Omdömen

Vad tycker andra om systemet?

Samlat omdömesbetyg

55

Användarvänlighet
Samarbetet med leverantören
Support och service
Utbud av funktioner
Kundanpassning och flexibilitet
Integration
Hur nöjd är du överlag?

Användarnas uppfattning

Enkelt att lära sig

Ägare

ÄgareLitet företagVeriferad personSverige2022

Vad gillar du mest?

Enkelt att lära sig

Vad gillar du minst?

Lite för långa kvitton

Vilka affärskritiska problem löser man med systemet?

Att underlätta att räkna på marginaler, se över lagret

 • Användarvänlighet
 • Samarbetet med leverantören
 • Support och service
 • Utbud av funktioner
 • Kundanpassning och flexibilitet
 • Integration
 • Hur nöjd är du överlag?

Onslip molnbaserade kassasystem produktfunktionaliteter

(mPos) Molnbaserat

Ingår

Bordsbeställning via mobil

Ingår

Dashbord med KPI:er

Ingår

Dela upp notan via mobil

Ingår

Digitala kvitto

Ingår

Erbjuder självbetjäning/ kiosksystem

Ingår

Försäljningsrapporter i realtid

Ingår

Godkänd av Skatteverket

Ingår

Integrerbart med ERP

Ingår

Inventering/ varumottagning

Ingår

Lagring av produktinformation

Ingår

Offline läge

Ingår

Organisationsschema

Ingår

Presentkortshantering

Ingår

Samla in kundinformation

Ingår

SIE-Export

Ingår

Skicka kampanjer/ erbjudanden

Ingår

Stationära system

Ingår

Säkerhet & kryptering

Ingår

Passar detta systemet mig?

Gör som 5000+ svenska företag, låt våra algoritmer vägleda dig till rätt systemval.

Om Onslip

Sedan 2013 har Onslip utvecklat ett molnbaserat kassasystem med stöd för både iOS och Android. Onslip har sedan dess skapat ett heltäckande restaurangsystem som gör det möjligt för restauranger att använda den senaste tekniken. Vårt system har hjälpt 1000-tals kunder att öka sin omsättning och minska kostnader med effektivare administration. Allt finns överskådligt presenterat i vårt webbaserade backoffice.

Vi kopplar ihop digitala tjänster och betallösningar med din kassa för smartare företagande och enklare administration. Onslips unika plattform kopplar ihop försäljning, administration, avancerad statistik, ekonomi och personalhantering direkt till ditt Onslipsystem.

Oavsett om du driver restaurang, café, bar, bageri, hotell eller nöjescenter så erbjuder vi digitala lösningar som passar hela din verksamhet. Via professionell rådgivning och snabb återkoppling skräddarsyr vi en unik helhetslösning just för dig. Vi ser till att du får ett komplett paket som täcker dina kassa-, betal-, och digitala behov.

Utöver att erbjuda anpassade helhetslösningar ser vi även till att du kommer igång på bästa möjliga sätt med vår uppskattade kom-igång-hjälp, och om du har några frågor har du självklart tillgång till kostnadsfri support.

Koppling till partner tjänster inom:

Digital bokföring: Visma, Björn Lundén och Fortnox

Personalhantering: Personalkollen

Beställningsapp: WEIQ & Passbuy

Mobila betalningar: Swish handel & Passbuy

Digitala bongar: OrderExtender

Bokningssystem: Funbutler

Avancerat analysverktyg: Zoined

Kommande: Planday & Nitesoft

Vanligaste jämförelser