HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
Systemlogo för Flex HRM Employee

Flex HRM Employee

Flex Applications

i
Betyget består av flertalet faktorer som omdömen, popularitet, jämförelser m.m.

Beskrivning av Flex HRM Employee

Med Flex HRM Employee får du ett förstklassigt HR-system som hjälper dig att förvalta och utveckla din personal. Här finns stöd för lönerevision, medarbetarsamtal, on- och offboarding mm. Du kan även planlägga kompetensutveckling och kartlägga eventuella kompetensgap. All din data hittar du i en användarvänlig dashboard som i ett par knapptryck levererar uppdaterade nyckeltal i ett pedagogiskt gränssnitt. Vårt HR-system är flexibelt och kan enkelt anpassas efter just ditt företags behov. Flex HRM Employee är en del av Flex HRM – vår kompletta lösning för personaladministration. Här hittar du även stöd för tidredovisning, reseräkning, bemanningsplanering och lönesystem.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
XSSML

Mobilapp

Finns det mobilapp?
JANEJ

Saas/ egen server

Behövs det implementeras själv eller finns de i molnet?

Geografiskt område

Var finns vi någonstans?
Norden

Prismodell

Vilken modell passar din budget?
ModulbaseradAbonnemangLicens

Talent Management moduler

Se alla Talent Mgmt moduler som erbjuds längre ner på sidan!
JANEJ

Medarbetarsamtal

Funktionalitet för att hantera medarbetarsamtal?
JANEJ

Lönerevision

Finns det verktyg för lönerevision?
JANEJ

HR analytics

Finns det access till HR-analytics verktyg?
JANEJ

Rekrytering

Finns det en rekryteringsmodul?
JANEJ

Omdömen

Vad tycker andra om systemet?

Tyvärr, inga omdömen än.

Känner du till systemet?

Så som du vill läsa om andras åsikter, vill andra veta dina. Dela gärna med dig av dina åsikter!

Varför gör man affärer med Flex Applications?

Varför väljer man ert system?

Flexibel lösning - Du har möjlighet att bygga upp din HR-lösning som det passar just ditt företag. Du bygger upp hantering kring person, anställning, yrkeserfarenhet mm och skapar fält och tabeller precis som du vill ha det.

Dashboard för nyckeltal - Med Flex HRM:s dashboard kan du och dina chefer få en ögonblicksbild över era nyckeltal presenterat med pedagogiska staplar och grafer. Bygg en eller flera dashboards utefter behov, område och vilka nyckeltal du är intresserad av.

Stöd för kompetenskartläggning, on- och offborading, medarbetarsamtal - är några av fördelarna du får med Flex HRM Employee.

Varför väljer man er som leverantör?

Hela personaladministrationen i ett enda system - även under ytan. Flex Applications erbjuder en unik helhetslösning som eliminerar behovet av flera olika personalsystem genom att samla hela flödet i ett enda system. Det innebär att du jobbar i ett enda gränssnitt, i en enda databas. Fördelarna är flera: du får en optimal överblick och ett sömlöst dataflöde, undviker dubbelarbete och dataredundans och kan hålla antalet integrationer på ett minimum. Du har också tryggheten i att kunna vända dig till en och samma support med alla dina användarrelaterade frågor.

Valfrihet och flexibilitet - Flex HRM är ett kraftfullt system för både små och stora företag. Du har valfrihet att bygga upp systemen utefter dina behov. Använd ett system eller alla - du väljer och vi växer med dig.

Nordisk lösning - Flex HRM kan användas i hela Norden. Systemet stödjer svenska, danska, finska och norska lagar och regelverk kring bland annat traktamenten, tjänsteresor och övertid och har dessutom en flexibel koncernhantering som underlättar för verksamheter som har sina bolagsdalar spridda runt om i Norden.

Kvalitetssäkrad implementationsprocess - Vi har gedigen erfarenhet av systemimplementation och arbetar efter en väl beprövad processmodell för att du som kund ska kunna känna dig trygg i alla moment. Vi är med dig från start till driftsättning med kvalitetssäkrade tester.

Vi älskar personaladministration och utveckling! Därför har vi ständigt örat mot marken och vidareutvecklar våra system med nya innovativa funktioner och förbättrade arbetsflöden.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Flex är unika på marknaden med att tillhandahålla en webbaserad helhetslösning inom personaladministration. Det innebär en databas, ett gränssnitt, en support samt höjd säkerhet med minskad risk för dataredundans.

Då Flex HRM är flexibelt och skalbart kan vi erbjuda personaladministrativa lösningar för både små och stora företag, oavsett branschtillhörighet.

Vilka behov och utmaningar är det som ni löser för kunden?

I Flex HRM finns alla personalsystem i ett och samma system, vilket underlättar ditt arbete på många sätt. Då du hämtar data från samma databas slipper du skakiga filöverföringar eller att data ligger utspridd på flera olika ställen. Dessutom kan du med systemets smarta rapportredigerare föra ihop vilken data som helst.

Flex HRM Employee ger dig goda förutsättningar att ha rätt kompetens på företaget. Med en pedagogisk kompetenskartläggning kan du identifiera kompetensbristen, sätta upp en plan för utveckling och göra uppföljning för att täppa till kunskapshålen. Du bestämmer själv hur du bygger upp ditt kompetensträd och vad som är relevant för ditt företag. Systemet ger dig även verktyg för löne- och medarbetarsamtal, on- och offboarding och lönerevision – ett enhetligt och komplett stöd för hela medarbetarresan.

Flex HRM Employee produktfunktionaliteter

Attestering

Ingår

CoreHR

Ingår

Digitalisera personalarkiv

Ingår

Elektronisk signatur

Ingår

Exit-enkäter

Ingår

Feedback mgmt

Ingår

Frånvaroregistering

Ingår

Förmånshantering

Ingår

Har eget lönesystem

Ingår

HR-analytics

Ingår

Integration med tredje part

Ingår

Integrationsplattform

Ingår

Karriärplanering

Ingår

Kompetensutveckling

Ingår

Lönerevision

Ingår

Medarbetarsamtal

Ingår

Onboarding

Ingår

Push notifikationer

Ingår

Rapporter & KPIer

Ingår

Single Sign On

Ingår

Självbetjäning

Ingår

Tidrapportering

Ingår

Ärendehantering

Ingår

Om Flex Applications

Flex Applications har lång erfarenhet av att tillhandahålla kraftfulla och användarvänliga system för ditt företags personaladministration. Vi erbjuder stöd för bemanning, tidrapportering, reseräkning, HR och lön – allt samlat i en molnbaserad sömlös helhetslösning på webben, direkt i fickan.

Flex Applications är unika på marknaden i att erbjuda en komplett webbaserad helhetslösning inom personaladministration, där du jobbar i ett enda gränssnitt, med en databas och en support. Det är lätt att inse fördelarna: lägre kostnader, högre säkerhet, bättre överblick och en enklare och smidigare arbetsdag.

Med vårt lönecenter Flex Services erbjuder vi även flexibla och trygga outsourcingtjänster, där våra lönespecialister tar över hela eller delar av ditt företags löne- och personaladministration. I vår outsourcingtjänst ingår även en hel plattform av verktyg för att underlätta vardagen för dig och dina medarbetare.

Våra ledord är:

  • Kvalitet - Vi vill leverera det bästa på marknaden.
  • Trygghet - Vi är en stabil leverantör, med god kompetens.
  • Lyhördhet - Vi lyssnar på våra kunder och deras behov.
  • Innovation - Vi brinner för utveckling och att leverera smarta och moderna lösningar.

Några av våra kunder: Svevia, Oskarshamns Industri, Lindex, Liseberg, Atlas Copco, Electrolux, Schenker, Keolis, Svenska kyrkan, Paulig och Doktor.se - en intressant blandning av branscher.

Förutom på vår hemsida och andra digitala plattformar hittar du oss i Örebro, Stockholm, Södertälje, Göteborg, Malmö, Karlstad och Oslo.

Är du nyfiken på Flex och vad vår lösning kan göra för just ert företag?

Vanligaste jämförelsealternativen