Systemlogo för Fortnox

Fortnox

Fortnox

i
Totalbetyget är baserat på: omdömen & databaserad aktivitet på siten.

Beskrivning av Fortnox

När du fakturerar med Fortnox får du mycket av bokföringen per automatik i en helt sömlös process, och du kan enkelt fakturera direkt i mobilen. Använder du dessutom Fakturaservice ser vi till att dina kunder får fakturan, skickar påminnelser om det behövs, och markerar fakturan som betald när pengarna kommer in.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
XSSML

Mobilapp

Finns det mobilapp?
JANEJ

Saas/ egen server

Behövs det implementeras själv eller finns de i molnet?

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVEN

Testperiod

Kan man få en gratis testperiod?
JANEJ

Pris från

Listpris från leverantör:
99kr/mån

Prismodell

Vilken modell passar din budget?
ModulbaseradAbonnemangLicens

System från samma leverantör

Vilka mer system har leverantören?

Vanliga jämförelser

Varför gör man affärer med Fortnox?

Varför väljer man Fortnox?

Vårt faktureringsprogram samarbetar sömlöst med övriga delar av vår företagarplattform, och du får mycket av bokföringen helt per automatik. Komplettera även med modulen Order & Offert för hela försäljningsflödet.

Med stöd för bland annat husarbete och ansökan om skattereduktion via fil från programmet, avtalsfakturering för återkommande fakturor så som hyror samt automatisk återrapportering av inbetalningar från bankkontot får du allt du behöver på ett och samma ställe.

Tack vare Fortnox App har du dessutom att fakturera på språng via mobilen, vilket gör det enkelt och flexibelt att ta betalt.

Varför väljer man er som leverantör?

  • Molnbaserad tjänst vilket gör att du som kund kan arbeta var som helst så länge du har tillgång till en enhet med internetuppkoppling.
  • Genom vare vår marknadsledande position av molnbaserade lösningar ligger Fortnox ständigt i framkant vad gäller utveckling. På så sätt erbjuds du som kund smarta och automatiserade lösningar som utmanar gamla ineffektiva arbetssätt.
  • Helhetslösning som gör att du kan samla hela din ekonomiadministration på ett och samma ställe. Fortnox erbjuder flera olika program, t.ex. fakturering, bokföring, löner och tidsredovisning. Utöver det finns hundratals branschspecifika lösningar från andra leverantörer som är integrerade i vår plattform.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Fortnox är plattformen med visionen att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag. Med innovativa och tekniska lösningar hjälper Fortnox dig inte bara med faktureringen, utan med hela ditt företagande.

Vilka behov och utmaningar är det som Fortnox löser för kunden?

Vår unika styrka bygger på en kombination av kraftfull funktionalitet och smidig användarvänlighet. Fortnox faktureringsprogram går med fördel att kombinera med våra andra moduler så som Tid för tidrapportering och Order & Offert. Du har även möjlighet att integrera Fortnox med hundratals externa för- och eftersystem för branschspecifika lösningar och liknande.Använder du tjänsten Fakturaservice blir administrationen effektivare än någonsin. Du skapar fakturan, så tar vi hand om resten. Vi ser till att kunden får fakturan, skickar påminnelser om det behövs och bokför betalningen när den kommer in.

Omdömen

Vad tycker andra om systemet?

Tyvärr, inga omdömen än.

Känner du till systemet?

Så som du vill läsa om andras åsikter, vill andra veta dina. Dela gärna med dig av dina åsikter!

Fortnox produktfunktionaliteter

API integrering

Ingår

Bankkoppling

Ingår

E-fakturering

Ingår

Fakturaköp

Ingår

Kreditfaktura

Ingår

Offert

Ingår

Påminnelseverktyg

Ingår

Rapporter

Ingår

ROT / RUT verktyg

Ingår

Valutahantering

Ingår

Återkommande fakturering

Ingår

Om Fortnox

Fortnox knyter samman människor, företag och organisationer och utgör ett nav för företagande i Sverige. Visionen är att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag. Med innovation och teknik i framkant, goda samarbeten och specialistkunskap gör Fortnox företagande smidigare, smartare och mer effektivt. Fortnox grundades 2001 och har säte i Växjö. Aktien är noterad på NGM Nordic SME. Mer information hittar du på fortnox.se.

Vanligaste jämförelser