HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
Systemlogo för FastSign

FastSign

Signature Solutions Europé AB

i
Betyget består av flertalet faktorer som omdömen, popularitet, jämförelser m.m.

Beskrivning av FastSign

FastSign är en tjänsteplattform för effektiv och säker digital signering. Vi erbjuder effektiva lösningar för avtalsprocessen. Vi ser till att ditt företag kan applicera digital signering och administration av avtal, helt oberoende av bransch eller företagsstorlek. Att sluta avtal ska vara enkelt.

FastSigns filosofi är att du aldrig ska betala för mer än vad du använder. Vi tillämpar konkurrenskraftiga priser som låter ditt företag arbeta smartare genom att spara in dyrbara timmar för en lägre månadskostnad.

Systemet riktar sig till företag av alla storlekar. Du väljer hur många användare du vill ska kunna signera och betalar enbart för de avtal du skickar.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
XSSML

Mobilapp

Finns det mobilapp?
JANEJ

Saas/ egen server

Behövs det implementeras själv eller finns de i molnet?

Geografiskt område

Var finns vi någonstans?
SENO

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVNOEN

Testperiod

Kan man få en gratis testperiod?
JANEJ

Pris från

Listpris från leverantör:
fr. 249kr/mån (5anv)

Prismodell

Vilken modell passar din budget?
ModulbaseradAbonnemang

Omdömen

Vad tycker andra om systemet?

Samlat omdömesbetyg

55

Användarvänlighet
Samarbetet med leverantören
Support och service
Utbud av funktioner
Kundanpassning och flexibilitet
Integration
Värde för pengarna
Hur nöjd är du överlag?

Användarnas uppfattning

Enkelheten och prissättningen

Jättenöjd

VDMikroföretagVeriferad personSverige

Vad gillar du mest?

Enkelheten och prissättningen

Vad gillar du minst?

-

Vilka affärskritiska problem löser man med systemet?

Får mycket snabbare försäljning nu när kontrakten signeras digitalt istället för att man ska skriva ut, skriva under och scanna.

  • Användarvänlighet
  • Samarbetet med leverantören
  • Support och service
  • Utbud av funktioner
  • Kundanpassning och flexibilitet
  • Integration
  • Värde för pengarna
  • Hur nöjd är du överlag?

Varför gör man affärer med Signature Solutions Europé AB?

Varför väljer man ert system?

Lättillgängligt- FastSign är en molnbaserad tjänst vilket innebär att motparterna kan signera var de än är.

Enkelt - Kunden sätter enkelt upp nya avtal i FastSign och delar dem med motparterna för signatur med bank-ID eller handskrivna elektroniska signaturer.

Effektivt- Dina avtal är tillgängliga för signering under dygnets alla timmar. FastSign skapar effektivare avtalsprocesser som möjliggör fullständiga affärer utan några sammankomster mellan de inkluderade parterna. Du signera snabbt, enkelt och säkert!

Säkert- Säkerhet är viktigt för FastSign. Förutom att uppfylla alla juridiska krav på digitala signaturer i enlighet med EU:s förordning om elektronisk identifiering uppfyller systemet ETSI standard PAdES. Kunderna kan vara trygga med att rätt person signerar och att signaturen är gällande.

Varför väljer man er som leverantör?

FastSign erbjuder en lättillgänglig, enkel, effektiv och säker lösning för en återkommande processen i den dagliga verksamheten. Avtalsprocessen kan många gånger bli utdragen, med FastSign blir det enkelt och effektivt för företag att sluta avtal med motparter.

Kunden sätter enkelt upp nya avtal i FastSign och delar dem med motparterna för signatur med bank-ID eller handskrivna elektroniska signaturer. FastSign är en molnbaserad tjänst vilket innebär att motparterna kan signera var de än är.

För att förenkla vid nya avtal kan kunden lägga in sina egna avtalsmallar i FastSign. Mallarna kan enkelt anpassas till företagets grafiska profil och specifika behov.

Kunden kan välja att skicka med flera dokument och bilagor. Varje dokument kan signeras för sig eller omfattas av en huvudsignatur. När de sätter upp avtalet lägger de även in vilka som ska signera det.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

FastSigns filosofi är att du aldrig ska betala för mer än vad du använder. Vi tillämpar konkurrenskraftiga priser som låter ditt företag arbeta smartare genom att spara in dyrbara timmar för en lägre månadskostnad.

För FastSIgn är säkerheten en viktig del i verksamheten. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla säkerheten och på bästa sätt skydda och lagra information. FastSigns informationssäkerhetsarbete tar sin utgångspunkt i internationella ledningssystemstandarden för informationssäkerhet, SS-ISO/IEC 27001 .

Vilka behov och utmaningar är det som ni löser för kunden?

I dag sluts avtal i allt större utsträckning över nätet, på distans eller utanför företagets egna lokaler. Det här ställer större krav på avtalsprocessen som i många fall kan bli utdragen, då dokument ska skrivas under och distribueras mellan avtalsparterna. Företag har behov av en enkel och lättillgänglig lösning för att sluta avtal.

FastSign erbjuder en lättillgänglig, enkel, effektiv och säker lösning för att göra avtalsprocessen så smidig som möjligt och att det praktiska kring avtalet inte ska ta onödig tid. Kunden sätter enkelt upp nya avtal i FastSign och delar dem med motparterna för signatur med bank-ID eller handskrivna elektroniska signaturer. FastSign är en molnbaserad tjänst vilket innebär att motparterna kan signera var de än är. Det ska vara enkelt att sluta avtal.

Många tycker det är krångligt och svårt att formulera ett avtal i skrift. Vad ska det stå? Vad är viktigt att få med?

Med FastSign skapar kunden enkelt ett nytt avtal med några få knapptryck. I FastSigns portal laddar kunden enkelt upp sina dokument i skräddarsydda avtalsmallar som signeras med eller utan Bank-ID. Kunden väljer vilka parter som ska ingå i signeringen och kan även lägga till eventuella utgångsdatum och bilagor.

FastSign produktfunktionaliteter

API

Ingår

Branding av mallar

Ingår

Chatt-funktion

Ingår

Färdiga mallar

Ingår

Integration med CRM/ERP

Ingår

KPI & analys dashboard

Ingår

Multipla identifieringsmetoder

Ingår

Redigeringsverktyg

Ingår

Skicka SMS

Ingår

Spåra händelser

Ingår

Om Signature Solutions Europé AB

FastSign (Signature Solutions AB) grundades 2019 av tre svenska entreprenörer, Fredrik Yli-Luopa, Christoffer Lindahl Hassel och Derek Wamala-Johnson som tillsammans tror på vikten av goda och starka relationer.

Vanligaste jämförelsealternativen