Upsales

Upsales

i
Betyget består av flertalet faktorer som omdömen, popularitet, jämförelser m.m.

Beskrivning av Upsales

Upsales Growth version är det självklara valet för snabbväxande säljorganisationer som vill ha en komplett CRM-plattform med integrerad Marketing Automation för att kunna generera fler relevanta leads och driva tillväxt. Förena sälj och marknad med en plattform för hela kundresan.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
XSSML

Mobilapp

Finns det mobilapp?
JANEJ

Saas/ egen server

Behövs det implementeras själv eller finns de i molnet?

Geografiskt område

Var finns vi någonstans?
Global

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVENNODAFI

Testperiod

Kan man få en gratis testperiod?
JANEJ

Pris från

Listpris från leverantör:
Saknar information

Prismodell

Vilken modell passar din budget?
ModulbaseradAbonnemang

System från samma leverantör

Vilka mer system har leverantören?

Omdömen

Vad tycker andra om systemet?

Laddar...

Varför gör man affärer med Upsales?

Varför väljer man ert system?

  • Alla verktyg som ert sälj- och marknadsteam behöver för att generera intäkter - med en plattform som hanterar hela kundresan.
  • Få enkelt ihop hela kundbilden. Upsales är lätt att integrera med ekonomi- och faktureringssystem, andra marknadssystem, kalender och e-postsystem och mycket mer.
  • Berika er kunddata så att du har en komplett bild över hur dina kunder och leads ser ut. Använd datan för att fokusera på rätt företag och att hitta fler företag som liknar dina bästa kunder.
  • Analysera era sälj- och marknadsinsatser med kraftfull business intelligence.
  • Skapa en effektiv prospekteringsrutin och ett fokuserat team, med aktiviteter och vår säljtavla där ni enkelt kan följ aer säljporcess.

Varför väljer man er som leverantör?

  • Upsales är anpassat för att effektivisera era sälj och marknadsprocesser för att skapa snabbare tillväxt.
  • Upsales startades med ambitionen att vara ett lättanvänt CRM som stödjer säljaren i sitt dagliga arbete. Med stort fokus på säljarens vardag har Upsales snabbt blivit en del av tusentals säljares självklara verktygslåda.
  • Service: Vårt team av konsulter hjälper er med implementation, vägledning, integration och utbildingar. Somkund hos Upsales har du fri tillgång till vår support på det sätt du vill. Vi finns tillgängliga på telefon, chat och e-post och svarar snabbt på alla frågor. Du har även fri tillgång till alla våra utbildningar.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Upsales är en plattform byggd för snabbt växande bolag där ni förenar sälj och marknad med en plattform för hela kundresan. I Upsales arbetar sälj och marknad ihop i samma plattform, från marknadsutskick och leadsanalys till aktiviteter, pipeline management och orderhantering.

Upsales produktfunktionaliteter

API integration

Ingår

Dashboard - Säljöversikt

Ingår

E-post kampanjer

Ingår

Kalenderintegration & påminnelse

Ingår

Kundanpassning

Ingår

Leadgeneration via webben

Ingår

Marketing automation

Ingår

Områdeshantering

Ingår

Pipe Management

Ingår

Ringa direkt från CRM

Ingår

Ringlistor

Ingår

Skapa dokument & avtal

Ingår

Skicka nyhetsbrev från CRM

Ingår

Säljgamification

Ingår

Säljprognoser & data

Ingår

Om Upsales

Vi är Upsales. Och vi hjälper våra kunder att effektivisera sälj- och marknadsprocesser för att skapa snabbare tillväxt. Många B2B-företag har stora utmaningar med att få sälj och marknad att arbeta tillsammans. Vi startade Upsales 2003 för att hjälpa snabbväxande bolag med denna utmaning. Idag gör vi det för mer än 600 kunder i fler än 10 länder. Upsales är ett svenskt bolag med drygt 40 anställda på huvudkontoret i Stockholm. Daniel Wikberg grundade Upsales med ambitionen att revolutionera arbetet för säljorganisationer med en ny typ av CRM som var enkelt att använda. Även om väldigt mycket har hänt med produkten sedan dess så lever filosofin vidare.I en allt mer digitaliserad värld ställs nya krav på säljteamet och mängder av möjligheter öppnas upp för företag som vill växa. På samma sätt som tidigare vill vi revolutionera arbetet för dessa företag genom att göra det enklare. Vi vill göra det enkelt för våra kunder att växa.

Vanligaste jämförelsealternativen

Laddar...