HemSystemguidenBloggOm ossFör leverantörer
Systemlogo för Flex HRM Plan

Flex HRM Plan

Flex Applications

i
Totalbetyget är baserat på: omdömen & databaserad aktivitet på siten.

Vad är Flex HRM Plan?

Flex HRM Plan är ett modernt, kraftfullt och lättanvänt bemanningssystem. Automatiserade funktioner och användarvänlig grafik gör det enkelt att lägga scheman och planera bemanningen. Med öppet API, automatisk bemanning, kompetensmatchning, översikt över budget/nycketal och kontroll av arbetstidsregler.

Via appen har medarbetarna full koll på sitt schema, byter och önskar pass och kan enkelt kommunicera med chefer och arbetsledare.

Flex HRM Plan är en del av Flex HRM – vår kompletta lösning för personaladministration. Här hittar du även stöd för tidrapportering, reseräkningar, HR-stöd och lön.

Företagsstorlek

Vilken storlek på företag passar detta system?
XSSML

Mobilapp

Finns det mobilapp?
JANEJ

Saas/ egen server

Behövs det implementeras själv eller finns de i molnet?

Support

Hur kan ni kontakta leverantören?

Språk

På vilka språk finns systemet?
SVNODAFIEN

Testperiod

Kan man få en gratis testperiod?
JANEJ

Pris från

Listpris från leverantör:
Saknar information

Prismodell

Vilken modell passar din budget?
ModulbaseradAbonnemangLicens

System från samma leverantör

Vilka mer system har leverantören?

Varför gör man affärer med Flex Applications?

Varför väljer man Flex HRM Plan?

Flexibel lösning. Bemanna din personal på projekt, avdelning eller annan valfri enhet. Översiktliga vyer ger dig full koll på kostnader, arbetstimmar och andra nyckeltal i realtid.

Användarvänliga genvägar. Använd ett grundschema som du upprepar under valfritt antal veckor. Dra och släpp dina pass där du vill ha dem. Eller ange vilka kriterier som ska gälla och låt systemet bemanna åt dig! Självklart tar systemet hänsyn till arbetstidslagen och medarbetarnas sysselsättningsgrad.

Smidig kommunikation. Använd appen för att skicka passförfrågningar till tillgänglig personal när ett pass är underbemannat. Medarbetarna kan också enkelt önska eller byta pass med varandra.

Varför väljer man er som leverantör?

Hela personaladministrationen i ett enda system – även under ytan. Flex Applications erbjuder en unik helhetslösning som samlar allt du behöver på ett ställe. Du jobbar med ett inlogg, ett gränssnitt och en användarsupport. Med all information i en enda databas får du en perfekt överblick och ett sömlöst dataflöde – helt utan dubbelarbete och krångliga överföringar.

Valfrihet och flexibilitet - Flex HRM är ett kraftfullt system för både små och stora företag. Du har valfrihet att bygga upp systemen utefter dina behov. Använd ett system eller alla - du väljer och vi växer med dig.

Kvalitetssäkrad implementationsprocess - Vi har gedigen erfarenhet av systemimplementation och arbetar efter en väl beprövad processmodell för att du som kund ska kunna känna dig trygg i alla moment. Vi är med dig från start till driftsättning med kvalitetssäkrade tester.

Vi älskar personaladministration och utveckling! Därför har vi ständigt örat mot marken och vidareutvecklar våra system med nya innovativa funktioner och förbättrade arbetsflöden.

Hur positionerar ni er på den svenska marknaden?

Med Flex HRM Plan erbjuder vi ett intuitivt, användarvänligt och komplett stöd för att skapa scheman och bemanna din personal som du enkelt anpassar för just din verksamhets behov.

Flex är unika på marknaden med att tillhandahålla en webbaserad helhetslösning inom personaladministration. Det innebär en databas, ett gränssnitt, en support samt höjd säkerhet med minskad risk för dataredundans.

Då Flex HRM är flexibelt och skalbart kan vi erbjuda personaladministrativa lösningar för både små och stora företag, oavsett branschtillhörighet.

Vilka behov och utmaningar är det som Flex HRM Plan löser för kunden?

Med tidsbesparande funktioner och automatiserade flöden minimerar Flex HRM Plan manuellt arbete för chefer och administratörer, frigör tid till mer värdeskapande uppgifter och hjälper er att säkerställa att ni alltid har rätt resurser med rätt kompetens på rätt plats.

Med det användarvänliga gränssnittet som alltid är åtkomligt på webben och mobilen är det dessutom enkelt att kommunicera med medarbetarna och göra dem delaktiga i planeringen – något som underlättar för dig som schemaläggare samtidigt som det blir ett lyft för medarbetarnas trivsel och engagemang.

Känner du till Flex HRM Plan?

Så som du vill läsa om andras åsikter, vill andra veta dina. Dela gärna med dig av dina åsikter!

Flex HRM Plan produktfunktionaliteter

Bemanningssystem

Tillgänglighet Anställd

Ingår

API

Ingår

Automatiskt bemanning

Ingår

Avstämning mot avtal/kollektivavtal

Ingår

Kompetensmatchning

Ingår

Rapporter

Ingår

Se personalens önskade arbetstider

Ingår

Tidsattestering

Ingår

Utskick för lediga pass

Ingår

Om Flex Applications

Flex Applications har lång erfarenhet av att tillhandahålla kraftfulla och användarvänliga system för ditt företags personaladministration. Vi erbjuder stöd för bemanning, tidrapportering, reseräkning, HR och lön – allt samlat i en molnbaserad sömlös helhetslösning på webben, direkt i fickan.

Flex Applications är unika på marknaden i att erbjuda en komplett webbaserad helhetslösning inom personaladministration, där du jobbar i ett enda gränssnitt, med en databas och en support. Det är lätt att inse fördelarna: lägre kostnader, högre säkerhet, bättre överblick och en enklare och smidigare arbetsdag. Läs mer om våra produkter här.

Med vårt lönecenter Flex Services erbjuder vi även flexibla och trygga outsourcingtjänster, där våra lönespecialister tar över hela eller delar av ditt företags löne- och personaladministration. I vår outsourcingtjänst ingår även en hel plattform av verktyg för att underlätta vardagen för dig och dina medarbetare.

Våra ledord är:

  • Kvalitet - Vi vill leverera det bästa på marknaden.
  • Trygghet - Vi är en stabil leverantör, med god kompetens.
  • Lyhördhet - Vi lyssnar på våra kunder och deras behov.
  • Innovation - Vi brinner för utveckling och att leverera smarta och moderna lösningar.

Några av våra kunder: Svevia, Oskarshamns Industri, Lindex, Liseberg, Atlas Copco, Electrolux, Schenker, Keolis, Svenska kyrkan, Paulig och Doktor.se - en intressant blandning av branscher.

Förutom på vår hemsida och andra digitala plattformar hittar du oss i Örebro, Stockholm, Södertälje, Göteborg, Malmö, Karlstad och Oslo.

Är du nyfiken på Flex och vad vår lösning kan göra för just ert företag? Här kan du boka ett personligt möte.